عبدالهی،امام جمعه موقت دزفول:

🔹با گرامیداشت چهارم خرداد روز مقاومت و پایداری مردم دزفول گفت: دزفول دیار مقاومت و پایداری است که با مقاومت مردم این شهر در دوران دفاع مقدس، بر قله شرف، جهاد و مقاومت ایستاد.

🔹مردم دزفول تراز جدیدی در مقاومت و جهاد را در تاریخ ثبت کردند.

🔹وی با گرامیداشت باد امام جمعه فقید دزفول در دوان دفاع مقدس گفت: آیت الله قاضی دزفولی امام جمعه فقید دزفول مظهر استقامت مردم این شهر و پناهگاه آنها در دوران‌ سخت جنگ تحمیل است.

🔹وی، چهارم خرداد را فرصتی برای معرفی دوباره این شهرستان دانست و گفت: چهارم خرداد فرصتی برای توجه بیشتر مسوولان کشوری و استانی به دزفول و گره گشایی از مسائل این شهرستان است.

🔹وی، با اشاره به در پیش بودن سالروز ازدواج امیرالمومنین(ع) و حضرت زهرای مرضیه(س) گفت: این روز که به نام روز ازدواج نامگذاری شده فرصتی برای دغدغه مندی نسبت به ازدواج جوانان است.

🔹وی کمک به تشکیل، استحکام و استمرار خانواده را دغدغه ای جدی خواند و افزود: مشکل اقتصادی خانواده‌ها، ازدواج جوانان را با سختی مواجه کرده است؛ اشتغال و ‌مسکن موانع پیش روی امر مقدس ازدواج و تشکیل خانواده است.

🔹عبدالهی با بیان اینکه سختی‌های اولیه تشکیل زندگی مشترک نباید موجب انصراف جوانان از ازدواج شود، گفت: منوط کردن ازدواج به تامین مسکن و خودرو کاری اشتباه است و توصیه به جوانان این است که بدون تشریفات و توقعات زیاد، زندگی مشترک را شروع کنند.

🔹خانواده‌ها به مسایل اقتصادی جوانان توجه و از چشم و هم چشمی در امر ازدواج جوانان اجتناب کنند.

🔹وی، با تاکید بر لزوم تلاش مسوولان برای حل دغدغه اقتصادی جوانان گفت: هر قدر مسوولان نسبت به ایجاد فرصت‌های شغلی و ساخت مسکن کوتاهی کنند، به همان نسبت آمار ازدواج در جامعه کاهش می‌یابد.

🔹وی، با انتقاد از سنگ اندازی دستگاه‌ها برای ورود سرمایه گذاران به تولید و اشتغال گفت: مسکن یکی از موانع اصلی ازدواج جوانان است و مسوولان باید برای حل مشکل مسکن جوانان و خانواده‌ها اهتمام جدی داشت باشند.

🔹وی،با بیان اینکه بر اساس آمار رسمی کشور بانک‌ها تا کنون کمتر از ۳۰ درصد به تعهد خود در قبال مسکن عمل کرده اند، گفت: اجاره و رهن‌های بالای مسکن هزینه‌های سنگینی بر خانواده‌ها و جوانان تحمیل کرده است که این وضعیت نیاز به چاره اندیشی دارد.

🔹وی با انتقاد از تورم افسار گسیخته و رشد چند برابری قیمت‌ها در بازار افزود: بانک‌ها به عاملی برای خلق تورم در کشور تبدیل شده اند که دستگاه‌های متولی باید نسبت به ساماندهی این وضعیت اقدام جدی کنند.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

http://127.1.1.1/a/?p=4096

پایگاه خبری دزنو

پایگاه خبری دزنو

پایگاه خبری دز نو در سال ۱۳۹۷ با هدف فعالیت در حوزه های اجتماعی و فرهنگی تاسیس شد.

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

عکس نوشته اختصاصی

برگزیده ها

منتخب دزفول و استان

مستند کوتاهی از مسجد جامع دزفول تهیه شود / ثبت فرهنگ مذهبی دزفول ضروری است / برای ثبت جهانی مسجد جامع دزفول ایراداتی گرفته شده است

شهردار دزفول، گفت: ثبت جهانی یک فرآیند چند مرحله‌ای است که باید گزارش میراث تهیه و کارشناسان براساس آن نظر دهند بنابراین باید یک گزارش کارشناسی از این مسجد تهیه شود. 🔹محمد عتاب اهوازی...

نمایش بیشتر