امام جمعه دزفول بر ضرورت تامل در لایحه FATF تاکید کرد و گفت:شورای نگهبان در تصویب این لایحه منافع کشور را مدنظر قرار دهد.

 

حجت الاسلام سیدمحمدعلی قاضی دزفولی در خطبه های این هفته نمازجمعه در مصلای امام علی (ع) افزود:با توجه به اینکه تصویب این لایحه تعهدات مالی برای هر کشور ایجاد می کند موافقت با این لایحه موجب بسته شدن دست جمهوری اسلامی در مقابله با تحریم های ظالمانه آمریکا خواهد شد.
امام جمعه دزفول با بیان اینکه نباید در برابر آمریکا انفعالی عمل کرد گفت:زمانی که یک مانع از مقابل آمریکا برداشته می شود یک مانع دیگر خواهد آمد، بهانه جویی های آمریکا تمامی ندارد.
وی بااشاره به اعلام دولت مبنی بر درنظر گرفتن کلیه راهکارها برای مقابله با آمریکا گفت: با این وجود به نظر می رسد تصویب چنین لایحه ای درمقابل کشوری مانند آمریکا که ذره ای حسن نیت ندارد عقلایی نیست.
حجت الاسلام قاضی دزفولی نقش شورای نگهبان در تصویب این لایحه را بسیار حایز اهمیت دانست و گفت:عده ای برای تصویب این لایحه فشار وارد می کنند ولی باید کار کارشناسی دقیقی انجام شود و مصالح کشور سنجیده شود و در صورت اینکه با قانون اساسی مطابقت داشته باشد جلوی اجرای آن گرفته شود.

***انتقاد از برکناری مدیران توانمند بومی
امام جمعه دزفول در بخش دیگری از خطبه های امروز گفت: هفته گذشته در خطبه های نمازجمعه بر ضرورت بکارگیری نیروهای بومی و توانمند در دزفول تاکید شد که ضمن تشکر از اطلاع رسانی رسانه ها برخی افراد از بومی بودن برداشت نادرستی داشتند ، منظور از مدیر بومی فردی از کلیه مناطق از دوردست ترین مناطق کوهستانی تا مرکزی شهر است .
حجت الاسلام قاضی دزفولی افزود : اگر در اداره ای نیرویی توانمند و بومی وجود دارد چرا برای مدیریت از نیروی غیربومی استفاده می شود در حالی که ایجاد اشتغال کاری بسیار دشوار است و شایسته نیست زمانی که یک موقعیت اشتغال ایجاد می شود از نیروهای دیگر شهرها استفاده شود.
خطیب جمعه دزفول اظهار داشت:تودیع یک مدیر توانمند و بومی بدون حضور وی و به صورت مخفیانه درست نیست و نباید چنین برخوردهایی با مدیران لایق شود البته ما حامی برنامه های مدیران جدید و پرانرژی هستیم .
وی ضمن گرامیداشت روز تربیت بدنی و ورزش گفت:این روز فرصتی مناسب برای نهادینه کردن ورزش در سطح جامعه است که باید ورزش را در سطح جامعه نهادینه کرد./ایرنا

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

http://127.1.1.1/a/?p=1438

پایگاه خبری دزنو

پایگاه خبری دزنو

پایگاه خبری دز نو در سال ۱۳۹۷ با هدف فعالیت در حوزه های اجتماعی و فرهنگی تاسیس شد.

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

عکس نوشته اختصاصی

برگزیده ها

منتخب دزفول و استان

شهر دزفول آماده میزبانی از مسافران نوروزی است/ تشریح اقدامات شهرداری دزفول برای استقبال از فصل بهار

به گزارش پایگاه خبری دزنو، محمد عتاب اهوازی شهردار دزفول، در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: به‌منظور استقبال از فصل بهار و مسافران نوروزی، مجموعه شهرداری از مدت‌ها قبل اقدامات خود را برای...

نمایش بیشتر