واحدهای تولیدی برتر شمال خوزستان در حوزه بهداشت روز سه شنبه در آیینی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی دزفول تجلیل شدند.

 

 

به گزارش دزنو معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول در این آیین با اشاره به خطرات استفاده از فست فودها و غذاهای بیرون بر گفت: گسترش استفاده از فست فودها باعث افزایش بیماری ها می شود.
داود سلمانپور افزود: توجه به سلامت، ایمنی غذا، رعایت ضوابط و استانداردهای وزارت بهداشت در تولید صنایع غذایی اهمیت زیادی دارد.
وی با تاکید بر ارتقای فرهنگ عمومی در حوزه بهداشت، غذا و دارو اظهار داشت: امروزه محصولات غذایی نامناسب قاچاق و غیرقاچاق و زیر زمینی در حال افزایش است.
سلمانپور با بیان اینکه فاصله تا رسیدن به نقطه مطلوب زیاد است، افزود: پیشگیری بهتر از درمان است و می توان با رعایت این اصل از هزینه ها بکاهیم.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی دزفول استفاده بی رویه از سموم در زمین های کشاورزی را زنگ خطری برای سلامت جامعه برشمرد و گفت: استفاده از نمک، قند و چربی در ایران چندین برابر دنیاست وهمین باعث شده هزینه درمان، کلینیک ها ومصرف داروها چندین برابر شود.
این آیین به مناسبت فرارسیدن روز جهانی غذا با شعار تغییر و اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ وارتقای سلامت برگزار و شرکت شیر پاستوریزه پگاه خوزستان به عنوان واحد برتر و شرکت آرد شعله مورد تجلیل قرار گرفتند.
بیش از ۴۰ شرکت صنعتی و تولیدی در شمال خوزستان مشغول فعالیت هستند./ایرنا

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

http://127.1.1.1/a/?p=1468

پایگاه خبری دزنو

پایگاه خبری دزنو

پایگاه خبری دز نو در سال ۱۳۹۷ با هدف فعالیت در حوزه های اجتماعی و فرهنگی تاسیس شد.

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

عکس نوشته اختصاصی

برگزیده ها

منتخب دزفول و استان

هشدار درباره شاخص خطرناک اشعه UV و روش‌های محافظت از پوست

به گزارش رپایگاه خبری دزنو، رضا معمارزاده در گفت‌وگو با رسانه ها با اشاره به پیش‌بینی شاخص اشعه UV برای روزهای آینده گفت: براساس اطلاعات دریافتی از سازمان هواشناسی، شاخص اشعه UV در ساعات...

نمایش بیشتر