سرپرست فرمانداری دزفول گفت: شهرستان دزفول نیازمند تدوین یک سیاست گذاری ارزشمند در حوزه فرهنگ به صورت واضح و روشن در یک افق عملیاتی است.

 

 

محمد حیدری در نشست هم اندیشی و صمیمی با مدیران انجمن های هنری شهرستان دزفول اظهار کرد: هنرمند متعلق به یک جغرافیا نیست بلکه متعلق به یک فرهنگ، هویت و ملت است.

وی با بیان اینکه هنر برای تعالی روح و روان جامعه بشری و به کمال رساندن انسان ها به وجود آمده و بخشی از جوهره وجودی و فطری ما است، افزود: فرد هنرمند، جامعه و فرهنگ را می سازد و هنرمند جزو صفات برجسته الهی است که باید این صفحات برجسته شوند.

سرپرست فرمانداری دزفول با تاکید بر اینکه سیاست فرهنگی بر تمامی سیاست ها اولویت دارد، گفت: انقلاب اسلامی ایران یک انقلاب فرهنگی بوده اما در مقام سیاست گذاری و برنامه ریزی کمتر به این جوهره اصلی و رویکرد اصلی انقلاب توجه شده است.

حیدری با بیان اینکه عدم برنامه ریزی مناسب در حوزه فرهنگ بر اساس چارچوب های انقلاب موجب مشکلات فعلی هنرمندان شده است، افزود: شهرستان دزفول نیازمند یک سیاست گذاری ارزشمند در حوزه فرهنگ به صورت واضح و روشن در یک افق عملیاتی ویک چشم انداز بلند مدت است.

سرپرست فرمانداری دزفول عنوان کرد: برنامه ریزی برای دزفول باید متناسب با فقر فرهنگی و بر اساس ساختار و واقعیت درونی شهرستان باشد. به عنوان مثال اگر دزفول شهر دارالمومنین است سیاست گذاری ها نیز باید بر همین منوال باشد.

حیدری با بیان اینکه فرهنگ بیش از پول به اصلاح نگاه و تغییر رویکردها نیاز دارد، افزود: روش ها و نگاه ها در حوزه فرهنگ اصولی نیست چرا که فرهنگ یک حوزه بسیار تخصصی، فنی و حرفه ای است و هر کسی نباید وارد این حوزه شود. حوزه فرهنگ بسیار حساس و ظریف است، انسان هایی باید وارد این حوزه شوند که توجه فوق العاده ای به هنرمندان داشته باشند.

وی با اشاره‌ به دغدغه های هنرمندان حاضر در جلسه مبنی بر کمبود سالن نمایش، ایجاد خانه و صندوق هنرمندان گفت: برخلاف تصورات دزفول کمبود سالن نمایش ندارد بلکه مشکل اصلی سوءمدیریت است چرا که این شهرستان دارای دو فرهنگسرای مناسب است که در حال حاضر فعالیتی ندارند در حالیکه این دو مکان از اموال فرمانداری محسوب می شوند و به زودی در اختیار هنرمندان قرار خواهند گرفت.

سرپرست فرمانداری دزفول ادامه داد: ایجاد صندوق قرض الحسنه با توجه به مشکلات موجود از طریق بانک مرکزی تاحدودی غیرممکن است اما موضوع خانه هنرمندان پیگیری خواهد شد.

حیدری در خصوص دغدغه تبلیغات بصری برنامه های هنری در سطح شهر نیز گفت: مطابق با قانون ۱۵ درصد از بیلبوردها و تابلوهای تبلیغاتی سطح شهرستان مربوط به موارد فرهنگی است؛ بنابراین این موضوع از طریق شهرداری پیگیری و برطرف شود.

وی درادامه درخصوص مشکلات و موانع موجود در دزفول برای برگزاری کنسرت و برنامه های موسیقی، عنوان کرد: قانون فصل الخطاب همه امور است و تخطی از آن پیگرد قانونی دارد. درحوزه موسیقی نیز باید مُر قانون رعایت شود و قانون در نظام جمهوری اسلامی ایران یکسان است و منطقه ای نیست. حکم قانون باید تمکین شود و کسی حق ایستادن در۵مقابل آن را ندارد.

حیدری اضافه کرد: تمامی موسیقی هایی که در کشور ساخته و اجرا می شود از ابتدا تا انتها توسط قانون و مراجع مربوطه از جمله وزارت خانه و شورای موسیقی تایید و از تمامی فیلترها رد می شوند و سپس به مراحل کنسرت می رسد؛ بنابراین وقتی قانون آنها را تایید می کند افراد دیگر اجازه دخالت و ممانعت ندارند.

سرپرست فرمانداری دزفول با تأکید بر اینکه در دزفول تمامی موضوعات هنری بر اساس قانون جلو خواهند رفت، گفت: هرگز اجازه نمی دهیم سلیقه جایگزین قانون شود و موضع من نیز به عنوان فرماندار شهرستان حمایت و عمل به قانون است. /مهر

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

http://127.1.1.1/a/?p=1652

پایگاه خبری دزنو

پایگاه خبری دزنو

پایگاه خبری دز نو در سال ۱۳۹۷ با هدف فعالیت در حوزه های اجتماعی و فرهنگی تاسیس شد.

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

عکس نوشته اختصاصی

برگزیده ها

منتخب دزفول و استان

هشدار درباره شاخص خطرناک اشعه UV و روش‌های محافظت از پوست

به گزارش رپایگاه خبری دزنو، رضا معمارزاده در گفت‌وگو با رسانه ها با اشاره به پیش‌بینی شاخص اشعه UV برای روزهای آینده گفت: براساس اطلاعات دریافتی از سازمان هواشناسی، شاخص اشعه UV در ساعات...

نمایش بیشتر