قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بین الملل با بیان اینکه ایرانیان باستان هیچ مرزی برای علم ایجاد نکردند، گفت: ایران علم را به کشور خود محدود نکردند و گردش دانش را پذیرفتند.

 

به گزارش دزنو حسین سالار آملی روز سه شنبه در کنگره بین المللی دانشگاه جندی شاپور در سالن اجتماعات این دانشگاه به بیان خصوصیات تمدن ها و نظام های تمدن زا اشاره کرد و افزود: طبق تحقیقات و مشاهدات ایران باستان، سیستم آبیاری گذشتگان توسط قنات های زیرزمینی انجام می شد که این سیستم در جندی شاپور دزفول مشهود است.
قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بین الملل با بیان اینکه ایرانیان در علم نوآوری داشتند، گفت: اگر علم و فناوری بین المللی شود به طور قطع شرایط بهبود می یابد.

فرانسیس ریشار ایران شناس فرانسوی از مرکز تحقیقات ملی فرانسه و موزه لوور نیز در این کنگره اظهار داشت: جندی شاپور نقش ویژه ای در مبادلات علمی و تحقیقاتی دارد و این کنگره نیز موجب افزایش روابط بین المللی می شود.
وی با اشاره به قدمت ۱۷۵۰ ساله جندی شاپور و پل باستانی دزفول افزود: امید است شاهد توسعه روابط بین دانشگاه های کشور و بین الملل باشیم.
دومین کنگره بین المللی جندی شاپور از امروز به مدت ۲ روز در دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول آغاز شده است.
دانشگاه جندی شاپور که اکنون تنها بقایایی از آن در اطراف شهر دزفول برجای مانده در عصر ساسانیان در یکهزار و ۷۵۰ سال پیش، نخستین و معتبرترین مرکز علمی جهان بود که رشته های پزشکی، فلسفه و نجوم در آن تدریس می شد./ایرنا

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

http://127.1.1.1/a/?p=1669

پایگاه خبری دزنو

پایگاه خبری دزنو

پایگاه خبری دز نو در سال ۱۳۹۷ با هدف فعالیت در حوزه های اجتماعی و فرهنگی تاسیس شد.

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

عکس نوشته اختصاصی

برگزیده ها

منتخب دزفول و استان

هشدار درباره شاخص خطرناک اشعه UV و روش‌های محافظت از پوست

به گزارش رپایگاه خبری دزنو، رضا معمارزاده در گفت‌وگو با رسانه ها با اشاره به پیش‌بینی شاخص اشعه UV برای روزهای آینده گفت: براساس اطلاعات دریافتی از سازمان هواشناسی، شاخص اشعه UV در ساعات...

نمایش بیشتر