مرکز پژوهشی جندی شاپور دزفول روز سه شنبه با حضور مسئولان کشوری و بین المللی در دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول افتتاح شد.

 

 

دبیر اجرایی کنگره بین المللی جندی شاپور دزفول در آئین افتتاح این مرکز گفت:مرکز پژوهشی جندی شاپور با رویکرد مدیریت مشارکتی و با استفاده از نیروهای انسانی متعهد و علاقه مند و با برخورداری از امکانات و تجهیزات فیزیکی و آزمایشگاهی مناسب و منابع مالی مستقل، به عنوان بازوی علمی و فرهنگی برای تصمیم سازی و سیاست گذاری در مسایل بین رشته ای مرجعیت داشته و به عنوان یکی از قطب های علمی، پژوهشی برتر منطقه با سازمان های معتبر بین المللی مرتبط همکاری مشترک دارد.
محمد ذاکر مشفق با بیان اینکه چشم انداز این مرکز این است که بتواند با بازشناسی آموزه های تاریخی به توسعه و ارتقای علمی کشور در شرایط فعلی کمک کند گفت: بازشناسی میراث ملموس و ناملموس جندی شاپور، تحقق رسالت جندی شاپور در توسعه علوم و فنون نوین در سطح منطقه، کشور و جهان از ماموریت های این مرکز می باشد.
وی گفت:گروه پژوهشی تاریخ علم و جامعه شناسی این مرکز ماموریت ساماندهی و مدیریت کلان سایت و موقعیت باستانی منطقه جندی شاپور را بر عهده دارد تا با تولید محتوا درباره آن در زمینه های مختلف مرتبط با تاریخ و فرهنگ جندی شاپور به پژوهش بپردازد.
ذاکر مشفق افزود:گروه پژوهشی معماری و شهرسازی این مرکز نیز بازشناسی و مطالعه در زمینه ساخت شهر تاریخی جندی شاپور از دیدگاه معماری و شهری، مطالعه هنر و الگوهای هنری به کار رفته در شهر باستانی و تاریخی جندی شاپور و در نهایت ترسیم الگوی شهری تاریخی و هنری جندی شاپور را بر عهده دارد.
وی گفت:گروه پژوهشی علوم و فنون نوین شامل انرژی های تجدید پذیر و مهندسی پایدار نیز به توسعه علمی دانشگاه تاریخی جندی شاپور و سرآمد در حوزه های علمی آن زمان را بر عهده دارد که شامل مطالعات و پژوهش ها در قلمرو علوم و فنون نوین است.
نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی نیز گفت:امروز در یکی از خواستگاه های علمی جهان دور هم جمع شدیم تا قدمت ۱۷۵۰ ساله تاسیس این دانشگاه را جشن بگیریم.
عباس پاپی زاده افزود:نیاکان ما نقش ویژه ای در پیشرفت و اعتلای علم داشتند و وجود نخستین مرکز علمی متمرکز دنیا در دزفول نشانه نبوغ بالای مردم این منطقه بوده که باعث شگفتی جهان امروز شده است.
وی افزود:نخستین اجتماع بزرگان و دانشمندان در جندی شاپور باستان اتفاق افتاده که باید زمینه معرفی این خواستگاه علمی فراهم شود.
پاپی زاده از وزیر علوم، تحقیقات وفناوری خواست در کتابهای تاریخ تحول علم، جندی شاپور به عنوان مبدا جهانی دانشگاه ذکر شود و در طراحی های ساختمان وزارت علوم از نماد جندی شاپور استفاده شود.
دومین کنگره بین المللی جندی شاپور روز سه شنبه با حضور وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری ، مدیر عامل سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی و تعدادی از اندیشمندان جهان در دزفول آغاز شد. /ایرنا

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

http://127.1.1.1/a/?p=1677

پایگاه خبری دزنو

پایگاه خبری دزنو

پایگاه خبری دز نو در سال ۱۳۹۷ با هدف فعالیت در حوزه های اجتماعی و فرهنگی تاسیس شد.

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

عکس نوشته اختصاصی

برگزیده ها

منتخب دزفول و استان

هشدار درباره شاخص خطرناک اشعه UV و روش‌های محافظت از پوست

به گزارش رپایگاه خبری دزنو، رضا معمارزاده در گفت‌وگو با رسانه ها با اشاره به پیش‌بینی شاخص اشعه UV برای روزهای آینده گفت: براساس اطلاعات دریافتی از سازمان هواشناسی، شاخص اشعه UV در ساعات...

نمایش بیشتر