سرپرست فرمانداری ویژه دزفول با اشاره به خسارت های سیل در این شهرستان گفت: آبخیزداری باعث کاهش خطرات سیل و جلوگیری از فرسایش خاک می شود لذا باید مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش دزنو محمد حیدری در نشست ارزیابی خسارات سیل و بارندگی در سالن جلسات فرمانداری دزفول افزود: درصورت وجود درخت در اطراف سیل بندهای دزفول مقابله با سیل و حفظ سیل بندها به مراتب آسانتر بود.
وی ضمن تقدیر از عوامل اجرایی شهرستان دزفول در مقابله با سیلاب گفت: انتظار می رود مسئولان گزارش دقیقی از میزان خسارات وارده شده به بخش های مختلف تهیه و از ارائه گزارش های ذهنی خودداری کنند.
سرپرست فرمانداری ویژه دزفول افزود: مسئولان براساس چارچوب تعریف شده در اسرع وقت کارشناسی دقیقی از خسارت ها انجام دهند.
وی با تاکید بر اهمیت دیوان سالاری و ضوابط و مقررات بودجه نویسی افزود: تلاش شبانه روزی دستگاه های اجرایی به سرعت فراموش می شود لذا اقدامات انجام شده در مقابله با سیل باید مستندسازی شوند.
حیدری با تقدیر از تلاش مسئولان و نماینده دزفول در مجلس برای مقابله با سیلاب اظهار داشت: نیروهای مردمی تلاش زیادی کردند و پای کار بودند.
وی خدمت و ایجاد وحدت در شهرستان دزفول را از اهداف خود بر شمرد و گفت: شرایط سیاسی دزفول به گونه ای است که برخی افراد میل به انحراف از این هدف مقدس دارند.
** اسیر حاشیه ها نمی شوم
حیدری خواستار وارد نشدن مسئولان به مسائل سیاسی شد و اظهار داشت: هر روز مباحثی در فضای مجازی و حقیقی علیه مسئولان مطرح می شود ولی بنده از حق خود گذشته ام.
وی با بیان اینکه برخی افراد با کنار گذاشتن مصوبه شورای تامین درخصوص تابلوی دزفول نسنجیده عمل کردند، گفت: بنده با دفاع از حقوق حاکمیت با بصیرت سیاسی پیش می روم تا فرصت از فرصت طلبان گرفته شود.
سرپرست فرمانداری ویژه دزفول اظهار داشت: وابسته به هیچ جریان سیاسی نیستم و جز اجرای دستورات دولت و سیاست های نظام اسیر هیچ حاشیه ای نخواهم شد.
وی با بیان اینکه تعامل با همه مردم وظیفه حاکمیتی فرماندار است، گفت: درخصوص انتصابات از مرز تعادل نخواهم گذشت.
حیدری با اشاره به حوادث تلخ شب عید درخصوص تابلوی ورودی دزفول افزود: مصوبات شورای تامین قانون است که باید ابلاغ شود ولی متاسفانه ابلاغ نشدن آن از مشکلات اخیر بود.
** وضعیت اضطراری در دزفول ادامه دارد
مدیر امور آب منطقه شمال غرب استان خوزستان نیز گفت: با توجه به پیش بینی بارش های فراتر از نرمال برای اردیبهشت ماه در منطقه، شرایط اضطراری همچنان ادامه دارد.
سیدمحمد سجادیان افزود: با وجود بارش های پیش رو ممکن است با رهاسازی آب در برخی مناطق دچار مشکل شویم که امیدواریم اتفاق بدی رخ ندهد.
وی اظهار داشت: در حال حاضر بیشتر بخش های غربی استان خوزستان به زیر آب رفته ولی در دزفول بحران را به صورت کلی لمس نمی کنیم.
مدیر امور آب منطقه شمال غرب خوزستان افزود: بعد از چهار ماه سیل بند زاویه ها شکست ولی با تدابیر اندیشیده شده هنوز آب وارد روستاها نشده است.
وی با بیان اینکه سیل تلفاتی در دزفول نداشته است، گفت: برای بارش های آینده در دزفول باید آمادگی ۱۰۰ درصدی داشته باشیم.
به گزارش دزنو بارش شدید باران در بالادست سدهای خوزستان باعث افزایش قابل توجه آورد سدها شد. بعد از این افزایش آورد دبی خروجی سدها برای کنترل سیلاب افزایش یافت.
دبی خروجی سد کرخه از ۲ هزار مترمکعب و دبی خروجی سد دز از سه هزار مترمکعب بر ثانیه فراتر رفت که این موضوع باعث آبگرفتگی زمین های کشاورزی و روستاهای حاشیه رودخانه های دز و کرخه شد. /ایرنا