?زینب رفعت پناه کارشناس مسئول بهبود تغذیه مرکز بهداشت دزفول با اشاره به نقش موثر سبوس در حفظ سلامت و پیشگیری از ابتلا به بیماری های مزمن خصوصا دیابت، از شهروندان خواست تا مصرف غلات تصفیه شده و نان های تهیه شده از آرد سفید را کاهش دهند.

? ایشان اظهار داشت: سبوس گندم یا سبوس برنج که متاسفانه در غلات تصفیه شده و آردهای سفید، جداسازی و دور ریخته می شوند، علاوه بر داشتن فیبر بالا در پیشگیری از یبوست و حفظ سلامت دستگاه گوارش موثر بوده و سبب کنترل سطح قند و چربی خون می شود.

? رفعت پناه ادامه داد: علاوه بر این، سبوس، منبع بسیار خوبی از ریزمغذی ها بخصوص آهن، منیزیوم و ویتامین های گروه B هستند که در سلامت پوست و مو نقش دارند.

? بنابراین توصیه می شود در جهت کنترل وزن و پیشگیری از ابتلا به بیماری های مزمن، غلات تصفیه شده و نان های سفید را از رژیم غذایی خود حذف و نان های سبوس دار را جایگزین نموده و یا سعی نمائیم در وعده های غذایی خود، مقداری سبوس به غذاهای روزانه اضافه کنیم.

? شایان ذکر است: با توجه به نقش موثر تغذیه سالم در حفظ و تامین سلامت، یکی از روزشمار های هفته سلامت به عنوان نقش مردم، مسئولین و سازمان های مردم نهاد در تغذیه سالم از سفره تا مزرعه نامگذاری شده بود.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

http://127.1.1.1/a/?p=2790

پایگاه خبری دزنو

پایگاه خبری دزنو

پایگاه خبری دز نو در سال ۱۳۹۷ با هدف فعالیت در حوزه های اجتماعی و فرهنگی تاسیس شد.

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

عکس نوشته اختصاصی

برگزیده ها

منتخب دزفول و استان

هشدار درباره شاخص خطرناک اشعه UV و روش‌های محافظت از پوست

به گزارش رپایگاه خبری دزنو، رضا معمارزاده در گفت‌وگو با رسانه ها با اشاره به پیش‌بینی شاخص اشعه UV برای روزهای آینده گفت: براساس اطلاعات دریافتی از سازمان هواشناسی، شاخص اشعه UV در ساعات...

نمایش بیشتر