?وقتی شورای شهر روی سبیل برخی حزب اللهی ها میچرخد! | چرا درجه حساسیت حزب الهی ها به مشکلات مردم با تغییر مسئولین تغییر می کند؟!
قسمت اول
?همیشه جریانات سیاسی در انتخابات یادآور وعده های رنگارنگ تبلیغاتی بوده که بعد از انتخابات این وعده ها رنگ باخته و باز این مردمند که باید بار مشکلات را بیش از قبل به دوش بکشند.
?از دولتی که آب خوردن مردم را هم به غرب گره زد و با شعار آزادی و رفع تحریم ها کاسبی کرد تا همین دولتی که با شعار دفاع از ارزش ها و ارتقای سطح معیشت مردم، رای امثال ما حزب الهی ها را گرفته اما تاکنون سطح معیشت مردم بهتر که نشده هیچ، بدتر هم شده است…
اما نکته اصلی ماجرا درجه حساسیت برخی حزب اللهی ها به مشکلات مردم است که با تغییر دولت ها و مسئولین، درجه آن نیز تغییر میکند! از بالا بگیر تا همین شهر خودمان. برای مثال:
?وقتی دولت روی سبیل برخی #حزب_اللهی ها میچرخد، رسانه های داعیه دار حزب اللهی برای انتقاد از گرانی های افسارگسیخته و دفاع از سفره مردم، روزه سکوت می گیرند!
?وقتی فرمانداری و ادارات روی دست برخی حزب اللهی ها می چرخد، گروه های داعیه دار حزب اللهی چشمشان را به روی ضعف، ناکارآمدی، سیاسی کاری و بی تجربگی مدیرانشان می بندند! خدا نکند صندلی فرماندار یا مدیر محبوبشان به خطر بیفتد، آن جاست که از عناوین پرطمطراق و تاریخ انقضا گذشته و من درآوردی مثل رئیس ستاد فلان کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری و بهمان ائتلاف انقلابی برای حمایت از او هزینه می کنند!
?وقتی #شهرداری و شورای شهر روی سبیل برخی حزب الهی ها می چرخد، دوراز انتظارنیست از مدیر تراز ملی برسیم به نومدیر تازه سرپرست شده یکی از مناطق شهرداری #اهواز و مسئول گروه جهادی فلان شخصیت! حال چه آشی قرار است برای شهر پخته شود، خدا میداند!
?همه اینها مطالباتی هستند که انتظار می رفت داعیه داران حزب الهی پیشگام آن باشند، نه اینکه وقتی اعتماد مردم از دست رفت، ماله به دست گرفته و قصور و کم کاری خود را با توجیه، تکذیب و بیانیه ماله کشی کنند!
?آیا اگر بوی نامطبوع رانت خواری، استخدام های رابطه ای و ناکارآمدی شهرداری را فراگرفت، اعضای شورا دست پخت بد خود را به گردن میگیرند؟!
?اگر گردن می گیرند بگویند ماجرای استخدام های رابطه ای شهرداری در یکسال گذشته چه بوده است؟
?با توجه به وعده های انتخاباتی اعضای شورا برای اتمام پروژه های نیمه تمام شهرداری، آیا وقت آن نرسیده بگویند در دو سال گذشته برای پروژه قائمی که به گفته خودشان روزانه چندین میلیون خسارت برای شهرداری به بار می آورد، چه فکری کرده اند؟
?آیا وقت آن نرسیده بگویند چرا در انجام اولین و بدیهی ترین وظیفه شورا، که همان انتخاب شهردار است عاجزند و در کمتر از دو سال، چهار سرپرست و شهردار تغییر داده اند؟
?طبق بیانیه خودشان چرا هیچ یک از مدیران ملی، چه بومی و چه غیربومی حاضر به همکاری با شورای فعلی نیستند؟
?حزب اللهی واقعی وقتی ناکارآمدی، کم کاری و ضعف مسئولان را می بیند بدور از نگاه جناحی به میدان می آید تا از منافع مردم و آبروی نظام دفاع کند. سوالات دیگری را نیز می توان مطرح کرد که در یادداشت بعدی مفصلا به آن می پردازیم.
احسان روشن نیا
کنشگر اجتماعی و مدیرمسئول پایگاه خبری دزنو