سرهنگ عسکر شهنیان پور روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این قتل صبح امروز به فرماندهی انتظامی شهرستان گتوند اطلاع داده شد افزود: در پی وقوع این قتل پلیس و عوامل انتظامی در محل حادثه حضور یافتند.
فرمانده انتظامی شهرستان گتوند اضافه کرد:ماموران انتظامی در روستای سیدان بخش عقیلی با پیکر مردی حدود ۳۸ ساله که از ناحیه قفسه سینه با اسلحه پنج تیر شکاری مورد اصابت قرار گرفته بود روبرو شدند.
سرهنگ شهنیان پور با بیان اینکه علت این قتل طبق اظهارات اعضای خانواده اختلاف خانوادگی بوده است ادامه داد:قاتل که برادر مقتول می باشد دستگیر و اسلحه وی نیز ضبط شد.
وی افزود:قاتل ۴۰ ساله در تحقیقات اولیه به قتل برادر خود اعتراف کرد.
فرمانده انتظامی شهرستان گتوند از بزرگان و ریش سفیدان خواست در اختلاف خانوادگی و مشاجره لفظی با میانجی گری از بروز حادثه و تیراندازی پیشگیری کنند.
- برگ نخست
- اختلاف خانوادگی در گتوند به قتل منجر شد
- یکشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۷
- ۱۶:۲۰
- بدون نظر
- کدخبر:642
- حوزه: آخرین اخبار, اجتماعی, خوزستان, عناوین ویژه
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print
لینک کوتاه خبر:
http://127.1.1.1/a/?p=642
پایگاه خبری دزنو
پایگاه خبری دز نو در سال ۱۳۹۷ با هدف فعالیت در حوزه های اجتماعی و فرهنگی تاسیس شد.













